10/04/2024

INSPIRED BY GIBSON CUSTOM

Denne premium Epiphone kollektion genskaber nogle af de mest ikoniske elektriske- og akustiske guitarer i historien

Udviklet i samarbejde med Gibson Custom.

TO UNIKKE MÆRKER FORENES

Gibson Custom Shop i Nashville, Tennessee og Gibson Acoustic Custom Shop i Bozeman, Montana bygger nogle af de mest eftertragtede guitarer på planeten, med omhyggelig håndværk og historisk nøjagtighed. Gibson Customs eksperter har arbejdet tæt med sine kolleger ved Epiphones egne fabrik i Asia, for at bygge instrumenter som hædrer Gibsons 130-årige arv og giver dagens guitarister en kilde af inspiration.

 

1959 LES PAUL STANDARD

Denne fantastiske replika af en de mest kændte instrumenter i Gibson-historien har mahognikrop med carved top i AAA flammet ahorn, en komfortabel 1959 rounded medium C-halsprofil, Gibson "open book" headstock, Gibson USA Custombucker pickups og 50s inspireret elektronik.

 

1963 LES PAUL SG CUSTOM WITH MAESTRO VIBROLA

Epiphone 1963 Les Paul SG With Maestro Vibrola er en fantastisk replika af den klassiske vintage-model. 1963 var det sidste år «Les Paul»-betegnelsen blev brugt på SG Custom og det første året for Maestro Vibrola. Egenskaberne for denne model er som vi alle elsker dem, bl.a. en hals i mahogni, i et stykke med long neck tenon, en SlimTaper-profil og et gribebræt i ibenholt med kantlister.

 

1959 ES-355

1959 ES-355, en genskabelse af den mest kostbare ES-model fra den legendariske serie i 1959. Det er topmodellen i ES-serien i al sin pragt, fra dimentionerne til de nøjagtige indlæg i gribebrættet og den unikke sound. 1959 ES-355 har en 5-lags ahorn/poppel krop med en centerblok i ahorn for bedre sustain og feedback-resistance, en mahognihals i et stykke med en 50s rounded Medium C-profil og gribebræt i ibenholt som er udsmykket med blokindlæg af perlemor.

 

LES PAUL CUSTOM

Flagskibet Les Paul Custom i sin klassiske tuxedo her. Med al den luksus som denne model er kendt for. Denne lækre guitar har en mahognihals i et stykke med Gibson Custom LP Custom-profil. Gribebræt i ibenholt og blokindlæg.

 

1942 BANNER J-45

Epiphone 1942 Banner J-45, en fantastisk genskabning af den legendariske originale «Workhorse»-model fra 1942. Denne exceptionelle akustiske guitar har en termisk ældet top i massiv gran, massiv mahogni sider- og bund. Mahognihals i et stykke med en V-formet profil og dot-indlæg i perlemor.

 

1957 SJ-200

1957 SJ-200 har en termisk ældet top i massiv sitka gran med X-bracing, massiv ahorn i sider- og bund. Hals i flammet ahorn med en C-profil og crown mother of pearl indlæg.

 

1963 FIREBIRD I & V

Da den blev lanceret tilbage i 1963, symboliserede Firebird-modellen innovation og stil, var desuden Gibsons første neck-through-body konstruktion. Et design udviklet af den anerkendte billeddesigner Ray Dietrich. Nu har Epiphone og Gibson Custom slået sig sammen for at lave autentiske replikaer af det originale design med Inspired by Gibson Custom 1963 Firebird I og V.

 

ADAM JONES 1979 LES PAUL CUSTOM

Epiphone har indgået samarbejde med Adam Jones og Gibson Custom for at lave en ny model som hylder det Adam Jones kalder "en af mine bedste favoritguitarer gennom tiderne", nemlig hans 1979 Silverburst Gibson Les Paul Custom.

 

KORINA FLYING V

Denne replika er lavet med en Korina-krop- og hals, nøjagtigt som originalen og udstyret med Indian laurel gribebræt, gold hardware og førsteklasses elektronik.

 

KORINA EXPLORER

Denne replika er lavet med en Korina-krop- og hals, nøjagtigt som originalen og udstyret med Indian laurel gribebræt, gold hardware og førsteklasses elektronik.

 

 

THE CASE

INSPIRED BY LIFTON LEATHER GOODS

Alle Inspired by Gibson Custom modeller kommer med en robust og stilet, plysforet guitarkasse for at give optimal beskyttelse til din Inspired by Gibson Custom guitar.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand