22/11/2023

Gibson Pickup Shop

Historic Collection leverer vintage tone inspireret af Gibson’s gyldne æra

NYHED - The Historic Collectio 

Gibson Pickup Shop - Historic Collection leverer vintage tone inspireret af Gibson’s gyldne æra, som dannede grundlag for de nuværende Custombuckers, en af de mest påskønnede og efterspurgte Gibson pickupper.

Gibson Custombuckers leveres som standard, i Gibson Custom Shop’s Historic Reissue guitarer, og elsket af guitarister verden over, for dens legendariske Patent Applied For-tone.

Custombuckers er blevet til en favorit og er nu endelig tilgængelig og sælges separat, for første gang nogensinde.

 

Siden 1935

Når det kommer til design af guitarer, er Gibson’s omdømme for innovation legendarisk. Ikke mindst når det kommer til elektrificering af guitarer. Her har Gibson som en af de helt store pionerer indenfor elektriske guitarer og guitar pickup design, brugt mange års research og produktion, for at skabe lyden af næsten 90 år på kryds af genre, som mange generationer af både musikere og musikelskere – elsker!

Det har måske ikke tidligere været velkendt blandt befolkningen, at siden 1935, har Gibson været leverandør af verdens fineste pickupper. Lige fra P-90 til humbucker™, som blev skabt i 1955 af Gibson ingeniør Seth Lover, så tilbyder Gibson Pickup Shop et stort udvalg af pickupper og konfigurationer for alle typer guitarister.

 

Lavet i USA

Hver enkel pickup, er lavet i Nashville, Tennessee, af de bedste materialer og ved brug af vel nok de mest gennemtestede metoder.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand